تاثیر جیوه بر روی طلا یکی از شایعاتی است که باعث شده فروشندگان دستگاه فلزیاب به بازاریابی بپردازند . دستگاه فلزیاب و طلایاب در موارد مختلفی مورد استفاده کاوشگران قرار می گیرد . به دلیل شایعات مختلفی که در مورد این دستگاه ها وجود دارد بهتر است قبل از خرید اطلاعات کافی در مورد دستگاه فلزیاب بدست اورید . شرکت هایی که این دستگاه های بی کیفیت را تولید و بدست خریدار می رسانند ، به این شایعات دامن زده و بازار فروش بهتری را برای خود به عمل آورده اند .

تاثیر جیوه بر روی طلا

بنابراین توصیه می کنیم هنگام خرید فلزیاب به سایت های معتبر مراجعه نمایید و اطلاعات دقیق و کاملی را در رابطه با عملکرد و انواع دستگاه فلزیاب بدست آورید . حتی بهتر است مواد اولیه که در ساخت فلزیاب ها به کار می رود را بشناسید .

تاثیر جیوه بر روی طلا

تاثیر جیوه بر روی طلا و با واکنش فلز جیوه نسبت به طلا از جمله شایعاتی است که باعث شده شرکت های ارائه دهنده دستگاه فلزیاب باراز فروش خوبی داشته باشند . به عقیده این افراد دستگاه های فلزیابی که به فلز جیوه مجهز می باشند ، فرکانس و میدان مغناطیسی را ایجاد می کنند که باعث می شود این دستگاه طلا را بهتر تشخیص دهد . در نتیجه عملیات طلایابی به بهترین شکل ممکن انجام می شود .

آیا تاثیر جیوه بر روی طلا و یا بالعکس واقعیت دارد ؟

طبق آزمایش هایی که انجام شده نسب به تاثیر جیوه بر روی طلا و یا تاثیر طلا بر روی جیوه ، این دو هیچ واکنشی نسبت به یکدیگر ندارند و تنها به منظور تولید یک آلیاژ فوق العاده با یکدیگر ترکیب می شوند . بنابراین قاطعانه می توانم اعلام کنم که استفاده از جیوه در ساخت طلایاب و فلزیاب هیچ تاثیری در عملکرد آن ها ندارد و عملکرد دستگاه بهتر نخواهد شد .

متاسفانه برخی شرکت ها ادعا می کنند ، نوعی جیوه قرمز وجود دارد که اگر در ساخت دستگاه فلزیاب به کار رود بر روی طلا تاثیر خواهد گذاشت . این موضوع توسط کارشناسان آذین فلزیاب بررسی و رد شده است. برخی افراد بر این باورند که به دلیل خاصیت خورندگی که جیوه دارد می تواند طلا را جذب کند . اما جیوه هیچ واکنشی نسبت به طلا ندارد و تنها به عنوان بازار گرمی توسط فروشندگان می باشد .

نکته دیگری که شاید برای شما جالب باشد این است که قیمت بهترین جیوه حدودا یک میلیون تومان است و مقدار جیوه ای که در دستگاه طلایاب استفاده می شود حدودا 20 تا 50 گرم می باشد که قیمت آن نهایتا بین 50 تا 100 هزار تومان است .

اما فروشندگان دستگاه فلزیاب مدعی هستند که در ساخت دستگاه های آنها از جیوه استفاده شده است و به همین علت قیمت این دستگاه ها گران می باشد . بسیاری از فروشنده ها به دلیل استفاده از جیوه حدود 2 تا 6 میلیون به قیمت دستگاه های خود اضافه می کنند . متاسفانه افرادی که آگاهی کافی در این زمینه نداشته باشند به سادگی این موضوع را باور خواهند کرد .

کارشناسان آذین فلزیاب آزمایش های بسیاری در مورد تاثیر جیوه بر روی طلا انجام داده اند و به این نتیجه رسیده اند که جیوه هیچ تاثیری بر روی طلا و یا بهبود عملکرد فلزیاب ندارد .